About me

My photo

Love peace, helping people, Easy crying

Our Youtube For U

Our Youtube For U
VIDEO2 TOKOU

Thursday, May 13, 2010

Hayooooo Sibuk betul lah. JAN - JUNE 2010

Helllo KOTOBIAN TADAU TAGAYO DOT KAAMATAN / KOKOTUAN 2010

Nah kalau tak dapat2 update blog kita bererti kita betul2 SIBUK lah tu boi...
Apa pun Pounsikou lah kepada yang masih lagi melawat dan mau datang BIRIS tempat saya ini.
Ya saya kira mau senaraikan bah kesibukan saya ini tapi nanti orang bilang kita sibuk sendiri ba pula...hehehe

Waaahhhh satu yang tak best saya dapat berita kelmarin adalah dari Pitas... hehehe
konon2 saya kesian sebab saya sakit, tetapi sebenarnya Woooohhh aku sehat lah dan sedang berkerja kuat seperti biasa di BAMBOO Tambunan dan SYMPHONY Tawau..... hehehe masih Panjang umur lah.

Ya SYMPHONY baru saja saya release VCD ANIMASI TERBARU si Joerry Joseph tu yang dia namakan SURUDAN, hah kalau nak tau cerita sterusnya Kartun dia ini kenalah beli di kedai yang ORI kan.....
Nah di BAMBOO pula MTVK Bintang Kuamut pun saya dah siap dan sedang meniapkan satu
projek MTVK juga - PANCLUB 2010 dari Tambunan.... Aduiiiiii ertinya ada bisness lah tu kan....
So... bah nanti lah saya kasi tau yang lain kesibukan kita tu nanti.... Ngam2 Time makan boiiii....

Hehehe...U got 10?

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Biris sini


ShoutMix chat widget